Regio Makelaar Stadskanaal
Regio Makelaar Stadskanaal

Mijn huis verkopen

Je huis verkopen doe je goed, veilig en snel met Regio Makelaar. Wij ontzorgen jou!

Meer over verkopen

Een gratis Waardebepaling

Verhuisplannen? Weten wat je huis nu waard is?

Waardebepaling aanvragen

Mijn huis taxeren

Huis gekocht? NWWI Gevalideerd taxatierapport nodig voor je hypotheek?

Taxatie aanvragen

Regio Makelaar Stadskanaal

De Aankoop of Verkoop van jouw woning tot in de puntjes geregeld! 

Voor een professionele, persoonlijke bemiddeling en deskundig advies bij de aan- en verkoop van jouw huis ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je om jouw doel te bereiken. Wij ontzorgen en begeleiden je van A tot Z!

Klanttevredenheid! Zoek je de beste makelaar die jouw belangen 100% behartigd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres? Klanttevredenheid staat bij ons namelijk erg hoog in het vaandel! Klanten waarderen ons met een dikke 9+!

Wil je een keer kennis maken met ons en onze dienstverlening? Een Waardebepaling of Adviesgesprek is bij ons altijd gratis. Het kost je slechts wat tijd en een bak koffie! We komen graag langs! Bel ons direct op 0599-652299 (Whatsapp mag trouwens ook!)

100% betrokken, 100% service, 100% kwaliteit! Wij zijn 100% makelaar en gaan 100% voor klanttevredenheid!

Neem contact op

Uitgelicht

Waarom Regio Makelaar?

De basis van onze dienstverlening ligt bij het adviseren en ontzorgen van kopers en verkopers. In de wirwar van informatie en stress van aankoop of verkoop willen wij onze klanten simpelweg zo goed mogelijk helpen. Onze filosofie is “helpen zoals we ook graag zelf geholpen willen worden”; Deskundig, open, eerlijk en persoonlijk. We houden rekening met jouw wensen en eisen maar ook wat financieel verantwoord is. Daarop wordt ons advies en strategie gebaseerd! Het resultaat telt en daarbij staat jouw belang altijd voorop!

Wij zijn erkend VBO-lid, NWWI, NRVT en SCVM gecertificeerd en samen met onze filosofie en jarenlange ervaring staan wij garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Hier zijn wij trots op!

Medewerkers