Makelaar Wildervank

Tot 1969 was Wildervank een zelfstandige gemeente. Nu valt het onder de gemeente Veendam, een deel van het buitengebied behoort nu tot de gemeente Stadskanaal. Hoewel het dorp in Groningen ligt, grenst het aan de provincie Drenthe. De omgeving is groen en bosrijk, dit verklaart ook de aanwezigheid van bungalowpark Aqualanda.

Behoor je momenteel tot de ongeveer 5500 inwoners en zoek je naar een makelaar in Wildervank? Of wil je juist als koper hier binnenkort een huis kopen om deel uit te maken van dit historische gebied? In beide gevallen kun je terecht bij de Regio Makelaar.

 

Neem contact op


Verkoopmakelaar Wildervank

Verhuizen naar een andere gemeente zonder je eigen woning te verlaten. Dat is mogelijk als een dorp bij een andere gemeente ingelijfd wordt. Dit was het geval in 1969 toen inwoners van Wildervank ‘verhuisde’ naar de gemeente Veendam. Toch is het unieke karakter behouden gebleven. Ben je van plan om jouw huidige woning te verlaten? Dan zal de verkoopmakelaar in Wildervank je begeleiden in iedere stap van het proces. Als eerste door de huidige waarde van de woning te bepalen waarbij mogelijke verbeterpunten in kaart worden gebracht. Samen met de persoonlijke adviseur lever je een waardevolle woning op die zeker de aandacht zal trekken van potentiële kopers. Waarom zou je kiezen voor de regio Makelaar in Wildervank?  

Hier zijn alvast enkele redenen:

  • Kennis van de lokale woningmarkt en het aanbod.
  • Nauwkeurige waardebepaling op basis van een warme opname.
  • Lokale aanwezigheid en een goede bereikbaarheid. 

Aankoopmakelaar Wildervank

Een huis kopen is altijd spannend. Voor zowel starters als doorstromers zijn er divers uitdagingen om te overbruggen. Over bruggen gesproken; dit dorp is uniek met een dubbel kanalenstelsel als herkenbaar element. De scheepvaart heeft deze regio in de negentiende eeuw doen opbloeien. Deze stappen neem je sneller en met meer zekerheid als de  aankoopmakelaar in Wildervank bij iedere stap naast je staat. Met praktische adviezen maar ook zeker met een luisterend oor. Door eerst de woonwensen in kaart te brengen kan er een passende woning worden gekozen. Regio Makelaar kent het dorp, de omgeving en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen omtrent wonen, werken én leven in deze regio. 


Dit kan de Regio Makelaar in Wildervank voor je betekenen:

  • Het lokale kantoor dat de regio als geen ander kent.
  • Begeleiding in iedere stap met altijd een luisterend oor.
  • Oplossingen op maat met betrouwbaar resultaat.

Klik  voor meer informatie over onze diensten als aankoopmakelaar.

Waardebepaling woning Wildervank

Wat is jouw huis waard? Er zijn diverse methoden om de waardebepaling van een woning in Wildervank uit te voeren. Op basis van een eenvoudig rekenmodel bijvoorbeeld. De beste manier is nog altijd de persoonlijke route. Door de werkelijke woning te beoordelen om zo de werkelijke verkoopprijs vast te stellen. Naast het woningtype zal er ook gekeken worden naar aanpassingen, renovaties of bijvoorbeeld duurzaamheidsmaatregelen. Door een nauwkeurige waardebepaling in Wildervank uit te voeren kan er een marktgerichte prijs worden bepaald.


Kosten makelaar Wildervank

De aankoop of verkoop van een huis zal gepaard gaan met kosten en baten. Onder de streep wil je uiteraard positief uitkomen. De kosten van de makelaar in Wildervank worden berekend op basis van de opdracht. Het betreft dus altijd maatwerk op basis van scherpe tarieven en heldere afspraken. Als erkend makelaarskantoor en taxateur kan Regio Makelaar een hoge kwaliteit dienstverlening aanbieden voor een scherp tarief. Plan een vrijblijvend adviesgesprek in voor meer informatie. 


NWWI taxatie Wildervank

Bij de verkoop van een huis volstaat een waardebepaling. Om in aanmerking te komen voor een hypotheek is een  taxatierapport nodig. Regio Makelaar verzorgt graag een NWWI taxatie in Wildervank om vlot een hypotheekaanvraag te  kunnen voltooien. Na het opnemen van de woning zal er een NWWI validatie plaatsvinden. Hypotheekverstrekkers kunnen  vervolgens sneller beslissingen nemen waar je als koper van profiteert. Informeer direct naar de tarieven en
mogelijkheden.hier