Aankoopcoach!

Wil je eigenlijk wel verhuizen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of ben je al een tijd op zoek, maar wil het aankopen van jouw nieuwe 'Thuis' maar niet lukken?

Vergroot dan nú jouw kansen en kies voor een AANKOOPCOACH!

Wat doen wij als AANKOOPCOACH voor jou?:

  1. Allereerst helpen we je bij het in kaart brengen van jouw persoonlijke woonwensen.
  2. Mocht je nog geen financieel advies hebben gehad, dan regelen wij ook een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze erkende hypotheekexpert.
  3. We geven je de nodige Tips & Tricks en bereiden je zo goed mogelijk voor op jouw bezichtiging.
  4. Ben je er tijdens de bezichtiging achter gekomen dat dit het huis is waar je wilt wonen, dan helpen we je met het biedingsproces. Met de voor ons beschikbare data analyseren wij, samen met jou, de woning en voorzien we jou van een aankoopadvies.
  5. Als dat via een inschrijf procedure is, dan helpen we je met het invullen van het inschrijf- / biedingsformulier. Of als er gewoon onderhandeld kan worden, dan helpen wij met de onderhandeling.
  6. En uiteraard controleren we de koopovereenkomst voor je deze tekent.

Wat kost een AANKOOPCOACH?

Voor € 495,- incl. BTW zijn wij een jaar lang jouw vraagbaak / sparringpartner voor het vinden van jouw nieuwe woning! (Met een maximum van 5 woningen per jaar.)

N.b. Mocht je ons ook mee willen naar een bezichtiging dan kunnen we uiteraard ook als bevelen we onze dienst als aankoopmakelaar aan.

 Het belangrijkste verschil is dat een aankoopcoach hulp biedt op afstand en niet met je meegaat naar bezichtigingen en de eindinspectie. Een uitgebreidere dienstverlening dus.

Met de aankoopcoach kies je voor professionele hulp op afstand van een specialist die je gewoon belt, mailt of Whatsappt als je advies nodig hebt over de aankoop van een woning. Als coach staan we van begin tot eind voor je klaar om jou te helpen en te adviseren.

Neem contact op Bel ons WhatsApp ons