Regio Makelaar Stadskanaal, jouw makelaar in de Kanaalstreek en Westerwolde!

De basis voor Regio Makelaar ligt in 2005 toen Gert in de makelaardij is gestapt onder de franchise vleugels van Remax. Al snel dachten we het zelf beter te kunnen en daaruit is Regio Makelaar Groningen-Drenthe ontstaan. Op dat moment bestiert vanuit Nieuw-Buinen, Nieuwe Pekela en Zuidlaren. Na wederom een verhuizing naar Stadskanaal werd een vruchtbare samenwerking gevonden met Hypotheekcentrum Stadskanaal. In die periode is Petra erbij gekomen. Met inmiddels meer dan 16 jaar ervaring zijn we een professioneel kantoor geworden. We zijn erkend lid van VBO Makelaars en Taxateurs, gecertificeerd en aangesloten bij NRVT, NWWI en SCVM. We proberen een jong en dynamisch kantoor te blijven. We innoveren mee en staan open voor verbetering. Voorop staat bij ons altijd dat wij 100% streven naar klanttevredenheid. Klanten waarderen ons dan ook met een vette 9+!

Vanuit Stadskanaal en  Zuidlaren wordt door ons de Aankoop, Verkoop of Taxatie van jouw woning tot in de puntjes geregeld! Voor een professionele, persoonlijke bemiddeling en deskundig advies bij de ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je om jouw doel te bereiken. Wij ontzorgen en begeleiden je van A tot Z!

Wil je een keer kennis maken met ons en onze dienstverlening? Een Waardebepaling of Adviesgesprek is bij ons altijd gratis. Het kost je slechts wat tijd en een bak koffie! We komen graag langs! Bel ons direct op 0599-652299 (Whatsapp mag trouwens ook!)

100% betrokken, 100% service, 100% kwaliteit! Wij zijn 100% makelaar en gaan 100% voor klanttevredenheid!

Neem contact op Bel ons WhatsApp ons