Regio Makelaar Stadskanaal

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Graag stellen de regiomakelaars zich aan u voor!

Uw woning verkopen - RegioMakelaar stadskanaal - Gert de Roo

Ik stel me graag aan u voor! Mijn naam is Gert de Roo en ik ben makelaar / taxateur en eigenaar van Regio Makelaar Groningen – Drenthe.
Vanuit Stadskanaal en Zuidlaren verzorg ik samen met mijn collega’s de aankoop en de verkoop voor mijn klanten. Ik vind het met name erg belangrijk om daarbij een zo goed mogelijk, op maat gesneden advies aan mijn klanten te geven betreffende de verkoop of de  aankoop van hun woning. Maar het gaat niet alleen daarom. Het gaat juist om het  totale advies. Daarbij gaat he dan uiteraard ook om de financiële situatie en de toekomst (wensen) van de klant. Om mensen daarmee zo goed mogelijk te kunnen helpen, daar draait het om. De rest komt vanzelf.

Succesvol verkopen

Bij een woning verkoop bepalen we de beste verkoopstrategie waarbij het van belang is dat de woning zo goed mogelijk, maar vooral wel “eerlijk”, gepresenteerd wordt. Bij de bezichtigingen zorg ik altijd dat de kijkers zich op hun gemak gaan voelen en de woning ook goed kunnen bekijken. Open- en eerlijkheid is ook daarbij van groot belang. Dit schept vertrouwen! Waardoor bijvoorbeeld de onderhandelingen die daarop volgen, vaak makkelijker worden. Je creëert een gun factor. Natuurlijk is het de sport, het doel, om er voor mijn klant een zo goed mogelijke deal uit te slepen. En niet geheel onbelangrijk, zonder nawerk!

Aankoopbegeleiding

In geval van een aankoopbegeleiding is het van wezenlijk belang dat ik de persoonlijke wensen en de toekomst situatie van mijn klant ter harte neem. Een passende  woonomgeving voor ze vind waar ze jaren met plezier kunnen wonen. Een huis kopen of verkopen is maatwerk! Aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek bepalen we dan gezamenlijk hoe wij het beste uw doel kunnen bereiken.

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismakings-, adviesgesprek en/of gratis verkoop waardebepaling. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs.

Hartelijke groet,

Gert de Roo
Regio Makelaar Stadskanaal – Zuidlaren
Mobiel: 06-52657454 (Óok Whatsapp en buitenkantooruren is ook geen bezwaar!)
info@regiomakelaar.eu | Kvk. 02090881

Onze beoordelingen

Wij helpen u graag verder

Gert de Roo - RegioMakelaar Groningen Drenthe
Gert de Roo
Petra Wagenaar Hummelinck - RegioMakelaar Groningen Drenthe
Petra Wagenaar Hummelinck

Volg ons op Facebook

Laatste items

Categorieën