Regio Makelaar Stadskanaal

Vergelijk aanbiedingen

Favorieten

Gratis waardebepaling

Overweeg je te verhuizen? Vraag naar onze Gratis Waardebepaling!

Overweeg je om je huis te gaan verkopen en ben je benieuwd hoeveel je huis waard is in de huidige markt?

Wij staan graag voor je klaar met een Gratis verkoop Waardebepaling. Meer dan alleen een waardeindicatie!

Regio Makelaar gaat, indien gewenst, verder dan een standaard waardebepaling. Wij luisteren naar je wensen en op basis daarvan ontvang je advies voor de verkoop van je huis. Niet een standaard verkoopplan, maar een verkoopplan dat specifiek voor jou op maat gemaakt. Denk daarbij aan: Hoeveel je huis waard is. Tips om je huis verkoopklaar te maken en tips voor waardeverhoging van je huis. En uitleg over het gehele verkoopproces. Zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.

Voorop staat klanttevredenheid. Wij willen jou ontzorgen vanaf Afspraak tot en met naZorg! Dat begint met een serieuze waardebepaling.

Snel weten wat uw woning waard is?

Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens

Wat is mijn woning waard?

Heeft u verkoopplannen? Dan bieden wij u als woningeigenaar een gratis waardebepaling van de woning aan, inclusief een goed onderbouwd verkoopadvies. Zo weet u gelijk wat uw huis waard is. Nieuwsgierig geworden? Vraag de gratis waardebepaling direct aan.

Gratis waardebepaling van uw woning
Vrijblijvend verkoopadvies
Unieke verkoopstrategie
Makelaar met lokale marktkennis

Een hogere prijs is pure winst!

Meestal ligt de vraagprijs van een huis iets hoger dan de WOZ-waarde. De juiste waarde wordt bepaald door een aantal factoren zoals de ligging van het huis en hoeveel belangstelling er is voor een bepaald type huis. Dan is de staat van de woning een belangrijk aandachtspunt en nog een aantal andere factoren. De woningwaarde is niet hetzelfde als een eventuele vraagprijs.

Huizen worden sneller verkocht, goed nieuws voor woningbezitters. Ook nieuwsgierig naar de woningwaarde? Neem contact met ons op, we staan 6 dagen per week klaar. Liever een avondafspraak? Geen probleem.

Waardebepaling woning

Ook benieuwd naar de waarde van uw huis?

Locatie
Selecteer het type woning
Gegevens