Makelaar Nieuw Buinen

Nieuw-Buinen is een dorp in de provincie Drenthe met bijna 5000 inwoners. De ligging is al direct opvallend, tegen de provinciegrens met Groningen en haaks op de gemeenten Stadskanaal en Musselkanaal. Door de uitgerekte vorm wordt dit dorp een ‘lintdorp’ genoemd, de naam is ontleend aan het oorspronkelijke dorp Buinen. Dit verwijst naar de omheiningen die hier voorheen aanwezig waren. De nieuwe nederzetting ontstond in de negentiende eeuw.

Voor huiseigenaren liggen de huizenprijzen op een interessant niveau voor verkoop terwijl er voor kopers enkele pareltjes te koop staan. In beide gevallen kun je rekenen op de Regio Makelaar in Nieuw-Buinen om je bij te staan met praktische adviezen en heldere communicatie.

 Neem contact op

Verkoopmakelaar Nieuw-Buinen

De eerste vraag die een inwoner van Nieuw-Buinen wordt gesteld als ze een woning te koop aanbieden is “waarom zou je vertrekken?”. De ligging is uniek evenals de sfeer. Als verkoopmakelaar in Nieuw-Buinen kijkt Regio makelaar als persoonlijk adviseur niet alleen naar de woningwaarde en verkoopstrategie. Er wordt ook geluisterd naar het persoonlijke verhaal van de huiseigenaar. Dit zorgt ervoor dat die grote stap van een huis verkopen op een prettige wijze verloopt. Als huiseigenaar wil je immers samenwerken met een ervaren professional die niet alleen kennis heeft van huizen maar ook van de mensen die er wonen.

Dit zijn enkele redenen om voor de Regio Makelaar in Nieuw-Buinen te kiezen:

  • Snelle doorlooptijden met optimaal resultaat.
  • Toegankelijke adviseur die altijd voor je klaar staat.
  • Professionele promotie pakketten met een moderne insteek.

Aankoopmakelaar Nieuw-Buinen

Een huis kopen is altijd een uitdaging. Het maakt niet uit of je een starter bent op de woningmarkt of al vaker een huis hebt gekocht, het is altijd een unieke situatie met onvoorziene omstandigheden op je pad. De aankoopmakelaar in Nieuw-Buinen helpt je alle obstakels te overwinnen om snel tot de meest optimale resultaten te komen.

Als je graag wilt verhuizen naar dit dorp dan weet je op voorhand dat het aanbod beperkt is. Het betreft een relatief kleine gemeente en niet iedereen staat te springen om te verhuizen uit deze karakteristieke gemeente. Wees echter niet te snel met een bod uitbrengen, als makelaarskantoor helpen we jou om het hoofd koel te houden en slimme keuzes te maken. Daarom kies je voor de Regio Makelaar in Nieuw-Buinen:

  • Laagdrempelige dienstverlening zonder vakjargon.
  • Maatwerk dienstverlening voor zowel starters als doorstromers.
  • Scherpe onderhandelingen en controle van overeenkomsten.

Klik hier voor meer informatie over onze diensten als aankoopmakelaar.

Waardebepaling woning Nieuw-Buinen

Een huiseigenaar hoeft geen taxatierapport aan te vragen. Het is wel van belang om de woningwaarde nauwkeurig te bepalen. De Regio Makelaar zal een waardebepaling in Nieuw-Buinen uitvoeren aan de hand van de werkelijke situatie. Dus niet alleen een rekenmodel op de computer.

Op basis van een huisbezoek en kennis van de lokale woningmarkt kan er een vraagprijs bepaald worden die potentiële kopers zal aanzetten om een bod uit te brengen. Maak een goede start; laat de waardebepaling van een woning in Nieuw-Buinen uitvoeren door de Regio Makelaar.

Kosten makelaar Nieuw-Buinen

Voor een koper zijn er andere zaken van belang dan voor de verkoper. In beide gevallen zijn er een aantal uitdagingen waarbij een verkeerde beslissing tot enorme kosten kan leiden. Laat bijvoorbeeld vooraf een bouwkundig onderzoek uitvoeren als koper.

De kosten voor de makelaar in Nieuw-Buinen worden per opdracht bepaald. Door maatwerk te leveren en tarieven op maat te bepalen betaal je voor het werk dat de Regio Makelaar uitvoert. Daarbij werken we op basis van heldere communicatie met een duidelijke verantwoording van diensten en tarieven.

NWWI taxatie Nieuw-Buinen

De hypotheekaanvraag kan soepel verlopen mits je alle zaken goed op orde hebt. Zorg bijvoorbeeld voor een NWWI taxatie in Nieuw-Buinen. Dit is een gevalideerd taxatierapport dat onafhankelijk is getoetst en geaccepteerd wordt door alle grote hypotheekverstrekkers. De Regio Makelaar is erkend taxateur en zorgt ervoor dat er snel en accuraat een taxatierapport beschikbaar is. Informeer geheel vrijblijvend naar de taxatie tarieven.