Makelaar Musselkanaal

Musselkanaal is een dorp in de provincie Groningen, op de grens van Drenthe. Vanwege de langgerekte vorm wordt het ook wel een ‘lintdorp’ genoemd. Daarmee is de indeling en sfeer wat anders dan Stadskanaal, de gemeente die naast Musselkanaal ligt. Met ruim 7000 inwoners is er slechts een beperkt aanbod woningen in dit dorp, de Regio Makelaar in Musselkanaal adviseert en ondersteunt zowel kopers als huiseigenaren bij koop en verkoop.

Neem contact op

Verkoopmakelaar Musselkanaal

In 1951 zou F. Bordewijk een kort verhaal schrijven genaamd naar dit kleine maar karakteristieke dorp. Het verhaal gaat over een bezoeker genaamd Rena die geen prettige indruk had van deze gemeente. Dit doet de vraag rijzen of Bordewijk zelf ooit Musselkanaal heeft bezocht. Bewoners zijn doorgaans meer te spreken over deze woonplaats, dit vertaalt zich naar een sterke woningwaarde in de huidige markt.

Als huiseigenaar zijn er volop mogelijkheden, dit betekent wel dat er goede afwegingen gemaakt moeten worden. Met Regio makelaar als verkoopmakelaar in Musselkanaal aan je zijde gaat dit zeker lukken. Laat eerst een vrijblijvende waardebepaling uitvoeren, op basis daarvan kan de verkoopstrategie worden bepaald. Regio Makelaar kent niet alleen de markt, je kunt rekenen op een dienstverlener die net zo goed kan luisteren als informeren. Daarom kies je als huiseigenaar voor de Regio Makelaar in Musselkanaal:

 • Uitvoerige waardebepaling voor een marktconforme prijs.
 • Professionele promotie van de woning via diverse kanalen.
 • Uitstekende bereikbaarheid tijdens het gehele traject.

Aankoopmakelaar Musselkanaal

Wonen aan het water, dat is voor velen een droom. In Musselkanaal woont een groot deel van de inwoners langs het kanaal, daarmee is dit een unieke locatie om een huis te kopen. Het betreft een relatief klein dorp met slechts een beperkt aantal vrijkomende woningen.

Met Regio Makelaar als aankoopmakelaar in Musselkanaal koop je met Professionele begeleiding, Veiliger én met minder Stress jouw droomhuis! Wil jij risico's lopen? Of neem je liever jouw eigen aankoopmakelaar mee? 

Daarom kies je als woningzoekende voor de Regio Makelaar in Musselkanaal:

 • Kennis van zaken!
 • Duizenden euro’s besparen op de aankoop van je droomhuis!
 • Advies met betrekking tot de bouwkundige staat  
 • Géén STRESS van zenuwslopende onderhandelingen of biedingen!  
 • Géén zorgen over ontbindende voorwaarden!  
 • Géén zorgen over de kleine lettertjes van het koopcontract!  
 • Bescherming tegen clausules die je niet moet toelaten!  
 • Deskundige begeleiding bij de aankoop, géén zorgen over zogenaamde “onderzoeksplicht”!  
 • Besparen op een eerlijk en deskundig advies voor de beste en voordeligste hypotheek!  
 • Eerlijk en open advies op basis van heldere communicatie.
 • Begeleiding tijdens het gehele traject tegen een betaalbaar tarief.

Afstand te groot om zelf te gaan kijken? Wij bieden de mogelijkheid om aankoopbezichtigingen live middels videobellen (Whatsapp/Facetime) te doen? 

Klik hier voor meer informatie over onze diensten als aankoopmakelaar

Waardebepaling woning Musselkanaal

Hoe bepaal je de waarde op een unieke locatie zoals dit dorp in Groningen? Een waardebepaling in Musselkanaal behelst meer dan de WOZ-waarde opzoeken. De makelaar zal een warme opname uitvoeren waarbij de werkelijke situatie uitvoerig wordt bekeken. Denk aan de staat van onderhoud, aanbouw of werkzaamheden aan de woning die allen van invloed zijn op de waarde. De waardebepaling legt de basis voor de onderhandelingen.

Kosten makelaar Musselkanaal

Bij het bepalen van de kosten voor een makelaar in Musselkanaal gaat het niet zozeer om het bedrag dat je moet betalen maar om de voordelen die het oplevert. Maak op ieder moment de juiste keuze, dit zal van invloed zijn op zowel de prijs als de tijdsduur om de woning van eigenaar te laten wisselen. Door maatwerk service aan te bieden zijn de kosten van de makelaar in Musselkanaal altijd te verantwoorden op basis van een uitstekende dienstverlening.

NWWI taxatie Musselkanaal

Bij een hypotheekaanvraag zal er worden gevraagd naar een taxatierapport. Voor een taxatie in Musselkanaal kun je terecht bij de Regio Makelaar. Niet alleen zijn we erkend Register-Taxateur, we leveren NWWI taxaties die onafhankelijk gevalideerd zijn. Dit proces verloopt vlot zodat je als koper snel de hypotheekaanvraag kunt indienen. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.