Aankoopcoach!

Je wilt wel verhuizen, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen? Of misschien ben je al een tijdje op zoek, maar wil het aankopen van jouw nieuwe 'Thuis' maar niet lukken? Hoe dan ook! Het kopen van een nieuw huis kan best lastig en stressvol zijn en zou een stuk prettiger en veiliger zijn met een beetje hulp van een professional. 

Wil jij graag wat hulp en jouw kansen vergroten om succesvol jouw droomhuis te kopen? Kies dan voor een AANKOOPCOACH van Regio Makelaar.

Wat doen wij als AANKOOPCOACH voor jou?:

  1. Allereerst helpen we je bij het in kaart brengen van jouw persoonlijke woonwensen.
  2. Mocht je nog geen financieel advies hebben gehad, dan regelen wij ook een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met onze erkende hypotheekexpert.
  3. We geven je de nodige Tips & Tricks en bereiden je zo goed mogelijk voor op jouw bezichtiging.
  4. Ben je er tijdens de bezichtiging achter gekomen dat dit het huis is waar je wilt wonen, dan helpen we je met het biedingsproces. Met de voor ons beschikbare data analyseren wij, samen met jou, de woning en voorzien we jou van een aankoopadvies.
  5. Als dat via een inschrijf procedure is, dan helpen we je met het invullen van het inschrijf- / biedingsformulier. Of als er gewoon onderhandeld kan worden, dan helpen wij met de onderhandeling.
  6. En uiteraard controleren we de koopovereenkomst voor je deze tekent.

Wat kost een AANKOOPCOACH?

Voor € 555,- incl. BTW zijn wij een jaar lang jouw vraagbaak / sparringpartner voor het vinden van jouw nieuwe woning! (Met een maximum van 5 woningen per jaar.)

N.b. Mocht je ons toch ook mee willen naar bezichtigingen dan kunnen je ook kiezen voor onze dienst als aankoopmakelaar

Het belangrijkste verschil is dat een aankoopcoach hulp biedt op afstand en niet met je meegaat naar bezichtigingen en de eindinspectie. Een uitgebreidere dienstverlening dus. Overigens is het ook mogelijk om in het proces te switchen van aankoopcoach naar aankoopmakelaar!

Met de aankoopcoach kies je voor professionele hulp op afstand van een specialist die je gewoon belt, mailt of Whatsappt op het moment dat je advies nodig hebt over de aankoop van een woning. Als coach staan we ook van begin tot eind voor je klaar om jou te helpen en te adviseren.

Neem contact op Bel ons WhatsApp ons

Regio Makelaar Stadskanaal Petra en Gert Overleg