Regio Makelaar Stadskanaal
Regio Makelaar Stadskanaal
Petra Wagenaar Hummelinck

Petra Wagenaar Hummelinck Commercieel administratief medewerker / Assistent Makelaar

In welke ruimte van je huis kom je het liefst?

Ik ga dan helemaal voor de, met glazen schuifwanden afgesloten, overkapping achter ons huis! Een heerlijke plek om te ontspannen en te genieten van alle jaargetijden!

Wat is het mooiste plekje van Stadskanaal?

Ik hou van water en vind het altijd mooi om langs het kanaal te lopen. Water brengt altijd weer een bijzonder sfeertje mee. Maar ook vind ik het heerlijk om met onze honden door de bossen rond Waterland te lopen.

Wat motiveert jou?

Tevreden klanten! De vrolijke gezichten, het complimentje, spontane kaartje of cadeautje nadat de akte bij de notaris gepasseerd is.

En orde scheppen in onduidelijke / verwarrende situaties. Heerlijk als alles daarna op zijn plek valt!

Wat is jouw favoriete bezigheid?

Ik hou van alles wat met de ‘wonen’ te maken heeft. Uiteraard ben ik op mijn werk lekker bezig met het aan- verkopen van een woningen, in mijn vrije tijd ben ik graag bezig met styling en hou ik van klussen en verbouwen!

Wat vind je belangrijk in jouw functie als medewerkster binnendienst in de makelaardij?

Persoonlijk contact vind ik erg belangrijk. Ik probeer me goed te verplaatsten naar onze klanten. Ik ben me er van bewust dat het kopen en verkopen van een woning voor ons dagelijkse kost is, maar voor onze klanten vaak een spannende gebeurtenis. Ik hou er dan van om hen te ontzorgen en te begeleiden in het nemen van de juiste beslissingen.

Wat is jouw levensmotto?

Het leven is als een neus, je moet er uit halen wat er in zit!