Navigation

Bel ons! Direct contact: 0599 - 65 22 99 óf 050 - 364 28 39

Graag stellen de regiomakelaars zich aan u voor!

Gert de Roo Regio Makelaar Stadskanaal Zuidlaren

Gert de Roo


Ik stel me graag aan u voor, mijn naam is Gert de Roo en ik ben makelaar / taxateur en eigenaar  van Regio Makelaar Groningen – Drenthe.
Vanuit Stadskanaal, Zuidlaren en Oude Pekela, verzorg ik samen met mijn collega’s de aankoop en de verkoop  voor mijn klanten. Ik vind het erg belangrijk om daarbij een zo goed mogelijk  persoonlijk advies aan mijn klanten te geven, uiteraard betreffende de verkoop of de  aankoop van hun woning. Maar het gaat niet alleen daarom! Het gaat juist om het  totale advies. Daarbij komt dan bijvoorbeeld de financiële situatie en de toekomst  van de klant. Om mensen daarmee zo goed mogelijk te kunnen helpen, geeft mij  veel voldoening.

Succesvol verkopen

Bij een woning verkoop bepalen we de beste verkoopstrategie waarbij het van belang is dat de woning zo goed mogelijk, maar vooral wel “eerlijk”, gepresenteerd wordt. Bij de bezichtigingen zorg ik altijd dat de kijkers zich op hun gemak gaan voelen en de woning ook goed kunnen bekijken. Open en eerlijkheid is ook daarbij van groot belang. Dit schept vertrouwen! Waardoor de onderhandelingen die daarop volgen, vaak makkelijker worden. Je creëert een gun factor. Natuurlijk is het de sport, het doel, om er voor mijn klant een zo goed mogelijke deal uit te slepen. En niet geheel onbelangrijk, zonder nawerk!

Aankoopbegeleiding

In geval van een aankoopbegeleiding is het van wezenlijk belang dat ik de persoonlijke wensen en de toekomst situatie van mijn klant ter harte neem. En daarbij dan een passende, en vooral degelijke woonomgeving voor ze vind waar ze jaren met plezier kunnen wonen. Een huis kopen of verkopen is maatwerk! Aan de hand van een vrijblijvend adviesgesprek bepalen we dan gezamenlijk hoe wij het beste uw doel kunnen bereiken.

Ik kom graag langs!

Bel of mail voor een vrijblijvende kennismakings-, adviesgesprek en/of gratis verkoop waardebepaling. Graag kom ik vrijblijvend bij u langs.
Hartelijke groet,
Gert de Roo
Regio Makelaar Stadskanaal – Zuidlaren – Oude Pekela
Mobiel: 06-52657454 (Óok Whatsapp en buitenkantooruren is ook geen bezwaar!) | info@regiomakelaar.eu | Kvk. 02090881